AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında yeşil meyve ve sebze görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve sebze toplamak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebze ve meyve görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında bol meyve sebze görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında meyve ve sebze görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir