AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze meyve tarlası görmek

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına inanılır.

Kahve falında sebze meyve tarlası gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sebze tarlası görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Kahve falında sebze ekili tarla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze tarlası sulamak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada sebze toplamak hayal kırıklığına uğratılacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sebze meyve hali görmek iftiraya uğrayacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir