AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze meyve görmek

Kahve falında sebze meyve görmek

Kahve falında sebze meyve görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında sebze meyve gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında sebze ve meyve bahçesi görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak neşenin yerine geleceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze meyve sebze görmek borçların ve dertlerin biteceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sebze ve meyve görmek sözleri tutulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sebze meyve görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında meyve sebze almak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze sebze ve meyve görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, geç de olsa huzura erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir