AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük sebze görmek

Kahve falında çürük sebze görmek

Kahve falında çürük sebze görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük sebze gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Kahve falında çürük sebze görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük sebze atmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sebze tarlası görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında birinden sebze almak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sebze görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında sebze bahçesi sulamak kişinin ağız tadına kavuşacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında sebze toplamak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir