AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük sebze atmak

Kahve falında çürük sebze atmak

Kahve falında çürük sebze atmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük sebze atmak gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Kahve falında çürük sebze atmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük sebze görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük meyve atmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze fidanları görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına tabir olunur.

Kahve falında sebze kurusu görmek günahların af olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze bahçe görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir