AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana ve marul görmek

Kahve falında lahana ve marul görmek

Kahve falında lahana ve marul görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında lahana ve marul gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Kahve falında lahana marul görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında lahana ve marul görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında marul ve lahana görmek adım atarken çok zorlanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında marul topladığını görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında marul sulamak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil marul yemek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, aydınlık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marul salatası görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu marul görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir