AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük kabak görmek

Kahve falında çürük kabak görmek

Kahve falında çürük kabak görmek inancının zayıflayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük kabak gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Kahve falında çürük kabak görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek daha fazla gelir sahibi olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet eder.

Kahve falında çerkez kabağı görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kabak görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak bahçesi görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında kabak böreği görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabağı görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kabak reçeli görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir