AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak reçeli görmek

Kahve falında kabak reçeli görmek

Kahve falında kabak reçeli görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine inanılır.

Kahve falında kabak reçeli gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kabak reçeli görmek ağız tadından olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kabak reçeli yemek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında kabak reçeli yapmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karpuz reçeli görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vişne reçeli almak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında reçel yaptığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalettir.

Kahve falında nar reçeli yemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çilek reçeli yemek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir