AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kabak görmek

Kahve falında pişmiş kabak görmek

Kahve falında pişmiş kabak görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş kabak gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş kabak görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş kabak yemek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kabak reçeli görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeye kabak ekmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kabak görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Kahve falında çürük kabak görmek Tövbe Edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu kabak görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir