AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerkez kabağı görmek

Kahve falında çerkez kabağı görmek

Kahve falında çerkez kabağı görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, patron olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çerkez kabağı gördüyseniz:

  • Pek çok konu transforme oluyor.

Kahve falında çerkez kabağı görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında çer çöp görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çerkez düğünü görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan ve kabak görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Kahve falında sakız kabağı görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük kabak görmek güzelliklerle dolacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabaklı börek görmek başarısının düşeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında taze kabak görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir