AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak bahçesi görmek

Kahve falında kabak bahçesi görmek

Kahve falında kabak bahçesi görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kabak bahçesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha uyumlu diyaloglar kurmanın yollarını aramalısınız.

Kahve falında bahçede kabak görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden kabak toplamak işlerinizin bozulacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede kabak toplamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak bahçesi görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye kabak ekmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı kabak yemek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Kahve falında kabak tatlısı görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir