AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük fasulye görmek

Kahve falında çürük fasulye görmek

Kahve falında çürük fasulye görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük fasulye gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında çürük fasulye görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çürük yeşil biber görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük diş çıkardığını görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük elma soymak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında vişne çürüğü rengi görmek artık kötü günler yaşamayacağına, rahat bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük meyve atmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişli bebek görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir