AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne çürüğü rengi görmek

Kahve falında vişne çürüğü rengi görmek

Kahve falında vişne çürüğü rengi görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında vişne çürüğü rengi gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Kahve falında vişne çürüğü rengi görmek rakiplerini geride bırakacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çürük vişne görmek daha büyük adımlar atılacağına, kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne rengi elbise görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Kahve falında vişne rengi görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalettir.

Kahve falında vişne koparıp yemek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Kahve falında donmuş vişne görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne kompostosu içmek çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında vişneli dondurma yemek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir