AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişli bebek görmek

Kahve falında çürük dişli bebek görmek

Kahve falında çürük dişli bebek görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük dişli bebek gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Kahve falında çürük dişli bebek görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişli insan görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına alamet eder.

Kahve falında çürük dişli birini görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin dişli doğduğunu görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dişli bebek doğurduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişli bebek doğurmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında dişli doğmuş bebek görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir