AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük yeşil biber görmek

Kahve falında çürük yeşil biber görmek

Kahve falında çürük yeşil biber görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kime gideceğine delalet eder.

Kahve falında çürük yeşil biber gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Kahve falında çürük yeşil biber görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çürük kırmızı biber görmek ortaklı işlere girileceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine işarettir.

Kahve falında çürük biber görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında çürük yeşil elma görmek söylediklerinin çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çürük elma görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil biber yetiştirmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peynir ve yeşil biber görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda yeşil biber görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir