AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çürük dişini görmek

Kahve falında başkasının çürük dişini görmek

Kahve falında başkasının çürük dişini görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çürük dişini gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişi temizlemek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında çürük dişini görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin sallandığını görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, zenginliğe rivayet eder.

Kahve falında kendi çürük dişini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi yaptırmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir