AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişini görmek

Kahve falında çürük dişini görmek

Kahve falında çürük dişini görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, çok hayır duası alacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Kahve falında çürük dişi düşürmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük dişin döküldüğünü görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi çekmek başarıya ulaşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çürük dişini görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yükseldikçe yükseleceğine inanılır.

Kahve falında üst dişi çürük görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük dişinin çıktığını görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çürük dişini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir