AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişi çürük görmek

Kahve falında üst dişi çürük görmek

Kahve falında üst dişi çürük görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst dişi çürük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı tamamen değiştirebilir.

Kahve falında üst dişi çürük görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Kahve falında çürük dişinin çıktığını görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, zor durumda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında çürük dişi yaptırmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, iş hayatında başarılı olmaya delalet eder.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük dişi elinde görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişin çürük olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir