AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında çürük dişi çıkarmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini çıkarmak hasta ve zor geçireceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çürük dişin döküldüğünü görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının çürük dişini görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin çürük olduğunu görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında çürük dişinin düştüğünü görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir