AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişin döküldüğünü görmek

Kahve falında çürük dişin döküldüğünü görmek

Kahve falında çürük dişin döküldüğünü görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, zenginliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük dişin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Kahve falında dişinin çürük olduğunu görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dişinde çürük görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi yaptırmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

Kahve falında çürük dişin sallandığını görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, hanesine bolluk geleceğine alamet eder.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında çürük dişin çıkmasını görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük dişini kırmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir