AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişi çekmek

Kahve falında çürük dişi çekmek

Kahve falında çürük dişi çekmek elindekileri kaybedeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişi çekmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında çürük dişi çekmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi yaptırmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulur.

Kahve falında çürük dişin koptuğunu görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dişini çürük görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini çıkarmak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir