AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çürük dişini görmek

Kahve falında arkadaşının çürük dişini görmek

Kahve falında arkadaşının çürük dişini görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, adını aklamayı başaracağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının çürük dişini gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında arkadaşının çürük dişini görmek kazancın günden güne daha da artacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında dişinin çürük olduğunu görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Kahve falında çürük dişi yaptırmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında çürük dişini çıkarmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yolunun hep açık olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üst dişi çürük görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kendi çürük dişini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir