AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini çürük görmek

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çürük gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Kahve falında çürük dişini çektirdiğini görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dişinin çürük olduğunu görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında üst dişi çürük görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük dişini kırmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişin çıkmasını görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir