AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin çürük olduğunu görmek

Kahve falında dişin çürük olduğunu görmek

Kahve falında dişin çürük olduğunu görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişin çürük olduğunu gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında çürük dişi yaptırmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında dişin çürük olduğunu görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişini kırmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, zararların üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin çürük dişini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, doğru yolu bulacağına yorulur.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst dişi çürük görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişin sallandığını görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, dertlerine derman bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir