AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük siyah diş görmek

Kahve falında çürük siyah diş görmek

Kahve falında çürük siyah diş görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, güçlükle elde edilecek başarı, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ün yapmayı başaracağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında çürük siyah diş gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Kahve falında çürük siyah diş görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah çürük diş görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında çürük kırık diş görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük diş çıkardığını görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında çürük takma diş görmek kurulu düzenin bozulacağına, aileye büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük diş almak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir