AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişte çürük görmek

Kahve falında dişte çürük görmek

Kahve falında dişte çürük görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, zorluğa düşeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında dişte çürük gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında çürük diş aldırmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş çürüğü görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin çürük olduğunu görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş çektiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişe dolgu yaptırmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük diş görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük diş çıktığını görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında çürük diş görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir