AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük ağaç görmek

Kahve falında çürük ağaç görmek

Kahve falında çürük ağaç görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, dış ticarete atılacağına yorulur.

Kahve falında çürük ağaç gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında çürük ağaç görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta çürük meyve görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük tırnak görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişte çürük görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında çürük limon görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek söz sahibi olacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük vişne görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir