AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta çürük meyve görmek

Kahve falında ağaçta çürük meyve görmek

Kahve falında ağaçta çürük meyve görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kısmetinin açık olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta çürük meyve gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Kahve falında ağaçta çürük meyve görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet eder.

Kahve falında çürük meyve toplamak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işaret eder.

Kahve falında çürük meyve atmak işlerin devam edeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında çürük meyve yemek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çürük ağaç görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan meyve koparmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, başına uğursuz olayların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir