AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak

Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak

Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, geçiminin yerinde olacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, servet sahibi olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski cumhurbaşkanını görmek mal mülk sahibi olunacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi olmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı cenazesi görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunların hallolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir