AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya iletişim sorunları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek iş kaybı yaşanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir