AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı eşi olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi olmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, uzun sohbetler edeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi olmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi görmek variyetinin her geçen gün artacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi olmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve eşini görmek maddi zarara gireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanın eşini görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak çok büyük başarılar elde edileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı misafir etmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski bir cumhurbaşkanı görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir