AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak sevinç ve sürura, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, borçların kısa sürede kapanacağına delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak özel hayatının da yolunda gideceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve karısını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ölmüş görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kafasına göre birini bulacağına yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı ağırlamak kişinin afiyette olacağına, yenilenme yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini cumhurbaşkanı görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir