AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında eski cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında eski cumhurbaşkanını görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski cumhurbaşkanını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Kahve falında eski bir cumhurbaşkanı görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş eski cumhurbaşkanı görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski cumhurbaşkanını görmek ticaretinin de bozulmayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı koruması olmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanın öldüğünü görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir