Kahve falında sevdiğinin elini sıkmak

Kahve falında sevdiğinin elini sıkmak yeni mallara sahip olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin elini sıkmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin elini sıkmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın elini sıkmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin elini sıkmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının elini sıkmak kötü halden iyi hale geçeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elini sıkmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan elini sıkmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında elini sıkmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir