AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, üzüntü duyacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek amacına nail olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek çok yoğun çalışacağına, isyan edeceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı öpmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen cumhurbaşkanını görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı yemek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir