Kahve falında ölünün elini sıkmak

Kahve falında ölünün elini sıkmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kafasını toparlayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elini sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında ölünün elini sıkmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin elini sıkmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin elini sıkmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin elini sıkmak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan elini sıkmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının elini sıkmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, hem yıpranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top