AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, şansın kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir