AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında ölen cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında ölen cumhurbaşkanını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen cumhurbaşkanını gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanını görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı karşı görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalettir.

Kahve falında kendini cumhurbaşkanı görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı görmek komşular tarafından kötülenileceğine, uzun sohbetler edeceğine delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yolculuk yapmak parasız ve işsiz kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir