AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek üzüntülerinden kurtulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir anda atılıma geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ondan kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek sıkıntılarını atacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir