AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin rahat edeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işarettir.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir