AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca karısını görmek

Kahve falında amca karısını görmek

Kahve falında amca karısını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca karısını gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında amca karısını görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında amca karısı görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca ve karısını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıya düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcasının karısını görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin amcasını görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında öz amcasını görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işarettir.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında amca hanımı görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir