AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, her konuda gelişme gösterileceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kimseden korkmayacağına alamet eder.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında amca oğluyla evlendiğini görmek sevap işleyeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında amca oğluyla evlenmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerinin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında amca oğluyla öpüşmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca oğluna para vermek sıkıntılarını üzerinden atacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında amca oğlunu görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş amca oğlunu görmek eşyaların yenileneceğine, husumetlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir