AnaSayfa / Genel / Kahve falında öz amcasını görmek

Kahve falında öz amcasını görmek

Kahve falında öz amcasını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, büyük borçlar alınacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında öz amcasını gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında öz amca görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında öz amcanı görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, elini haramdan uzak tutacağına inanılır.

Kahve falında öz amcasını görmek pişmanlığa, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır özlenen birini görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında öz kızını dövmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Kahve falında öz abiyle evlenmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öz abisini görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında öz abi görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir