AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca ve karısını görmek

Kahve falında amca ve karısını görmek

Kahve falında amca ve karısını görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında amca ve karısını gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Kahve falında amcasının karısını görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca ve karısını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında amca karısı görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, işini en iyi şekilde yapacağına delalettir.

Kahve falında amca karısını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amcasının hanımını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına tabir olunur.

Kahve falında amca oğullarını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amcanın ağladığını görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amcasının evini görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir