AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcasının karısını görmek

Kahve falında amcasının karısını görmek

Kahve falında amcasının karısını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında amcasının karısını gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında amcasının karısını görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca karısını görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca karısı görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında amca ve karısını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında büyük amca görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında hasta amca görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında amca çocuğunu görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir