AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı koruması olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı koruması olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı koruması olmak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı koruması olmak gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında cumhurbaşkanı koruması olmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür koru görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulur.

Kahve falında odun koru görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koruma olduğunu görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında koru görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında sigara koru görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında koruyucu melek görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir