AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı ağırlamak

Kahve falında cumhurbaşkanı ağırlamak

Kahve falında cumhurbaşkanı ağırlamak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, geçiminin güçleşeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ağırlamak gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanı ağırlamak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde ağırlamak zarar etmeyeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak çok başarılı atılımlar yapılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatılı misafir ağırlamak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanı evinde ağırlamak dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan ağırlamak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı ağırlamak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kime gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir