AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak

Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak

Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir cumhurbaşkanı görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir