AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı ve karısını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve karısını görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve karısını görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, huzur dolu günler geçireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kazancının çoğalacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve karısını gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve karısını görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yanlış işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek maddi yükünün artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı karısı görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanını misafir etmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, ağlayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla evlenmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanından hediye almak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, her daim temkinli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir