AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura düşeni görmek

Kahve falında çukura düşeni görmek

Kahve falında çukura düşeni görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına yorulur.

Kahve falında çukura düşeni gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Kahve falında çukura düşen birini kurtarmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düştüğünü görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çukura düşen birini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin çukura düştüğünü görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çukura düşüp ölmek huzur ve mutluluk bulacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir çukura düştüğünü görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir